Saturday, January 29, 2011

Kisah Cinta Aku Part 3

Salam semua,

Hari ni aku nak sambung cerita pasai kisah cinta aku. Sebelum ni aku dah story pasai cinta monyet time skolah rendah ngan kisah cinta yang tak kesampaian. Sekarang ni sambung plak ngan kisah cinta time kat universiti. Macam yang hampa tau, kat u ni memang banyak awek. Kan nisbah student laki ngan pompaun 60:40. Tu pon entah la ni dah nek da kot. So, bagi kaun Adam cam aku ni memang banyak la pilihan kalau nak cari awek.


Tapi, awai2 tu aku rileks la dulu. Yela, tujuan masuk u nak carik ilmu. Bukan nak cari bini. Tapi kalau da jodoh nak kata apa btoi tak..ceh, meghela btoi aku. Aku banyak join aktiviti time kat u. So, memang ramai dok nampak la jugak muka aku ni. Bila ramai orang dok nampak, market pon nek la. Ada yang minat, tapi dah aku pon wat blur2 ja, melepas la peluang. 

So, nak ringkaskan cerita, aku tak dak la awek awai2 time kat u ni. Sampai la satu saat tu, aku dok tengok2 page aku kat satu laman sosial ni. Ada la sorang minah ni yang berminat nak kenal ngan aku. Aku pon apa lagi, terus aku klik profile dia. Bagi yang pompuan, kalau hampa nak tau, tu la trend laki kalau dia nak approve pompuan yang dia tak kenai. Dok usha dulu muka, agak2 muka macam cun ja dengan tanpa segan silu diapprove, kalau tak, paham2 je la. Sorry la, aku cakap benda betui.



So, sekali aku tengok, terus tertawan. Aku pon dok men ym ngan dia la pastu. Tak lama pastu aku ajak dia couple. Tapi satu ja yang slack time ni. Dia memang dok area tempat aku belajaq tapi jauh la gak dari u aku ni. Tapi nak buat cam na, tu la dugaan kenai orang kat tenet ni. Untung dok Malaysia, kalau dok tempat len memang punah la harapan. Tambah plak kalau awek tu hot. Lagi la dalam dilema. So, diringkaskan cerita, sekarang aku bahagia la dengan si dia. Gaduh2 jugak tapi sehari dua ja la. Entah la, aku jenis tak bleh gaduh lama2.

So, setakat tu ja la kisah cinta aku. Kalau boring nasib la, nak buat cam na. Kalau tak segan, kongsi la kisah cinta hampa plak dengan aku. Sekian.




5 comments:

bun said...

semoga kamuh berkekalan yep..
hahah,kalau tue yang terbek n bezt

Taip Saja said...

thanks bun...hehe

nurana nizam said...

menarik :)

Taip Saja said...

menarik ke..hehe..
thanks nurana..

Miz Diela said...

i like!hehe..
moge jdoh berkekalan dgn yg kenal kt laman sosial tu..xdak yg lain dah k..ha3..aminnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...